nieuws
20
Aug
2024

Maak kennis met onze nieuwe collega: Suzanne Schreuders, Strategic Growth Manager

Suzanne Schreuders, een powervrouw, begon haar carrière op 19e jarige leeftijd als office assistant bij een bouwbedrijf gespecialiseerd in de modulaire bouw. Door het bekleden van diverse sales functies, haar gedrevenheid en vertrouwen, heeft ze zich doorontwikkeld tot een heuse zakenvrouw en sales helemaal geïntegreerd in haar persoonlijkheid. Onlangs heeft zij besloten een andere weg in te gaan en zijn wij bij George ontzettend verheugd dat zij ons team komt versterken!

In haar functie als Strategic Growth Manager werkt Suzanne bij onze deelnemingen hands on mee met het team op de werkvloer en is ze verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van commerciële zaken. Door direct op de locatie aanwezig te zijn is ze nauw betrokken bij de dagelijkse zaken en kan ze direct eenvoudig met het managementteam schakelen en bijsturen waar nodig.
Door het bekleden van sales en managementfuncties op diverse niveaus, heeft Suzanne ook de nodige mensenkennis opgedaan. Zo vindt ze het belangrijk om in haar werk ook te kijken naar iemands passie en drive. Het is een kracht van Suzanne om te ontdekken waar deze aspecten van iemand liggen en om vervolgens mensen te inspireren en het vertrouwen te geven om kansen aan te grijpen, zodat ze hun capaciteiten verder kunnen ontplooien.
Daarnaast bedenkt en schrijft Suzanne, in haar rol als Strategic Growth Manager, mee met het team aan strategische plannen voor investeringen om de groeiambities te behalen en beoordeelt ze potentiële nieuwe investeringen mee.
Bij George zijn we ervan overtuigd dat we, met Suzanne in ons team, onze investeringen nog beterkunnen ondersteunen!