nieuws
18
Oct
2024

Hof van Rijnsburg opgeleverd!

George heeft de sleutel in ontvangst mogen nemen van een splinternieuw appartement in het centrum van Rijnsburg. Het is altijd een bijzonder moment wanneer een project dat op papier begon, eindelijk tastbaar wordt. Het appartement maakt deel uit van het appartementencomplex Hof van Rijnsburg. Het unieke ontwerp, met historische elementen gecombineerd met de locatie in het dorpshart, zorgt voor optimaal wooncomfort. Het 4-kamerappartement ligt op de 2e verdieping, is circa 110m2 groot en heeft een heerlijk balkon op het oosten.

Nu de sleutel in handen is, zijn we ook begonnen met de afwerking van het appartement. Zo zullen de wanden worden voorzien van een vliesbehang en worden gesaust, de badkamer wordt verder afgewerkt, er komt een mooie visgraat pvc-vloer, de ramen worden voorzien van bekleding en er wordt een mooie luxe keuken geplaatst. Ons doel is om een stijlvol, comfortabel en instapklaar appartement te creëren, dat van alle gemakken is voorzien.

Zodra de afwerking compleet is, zal het appartement te huur worden aangeboden. Volledig gestoffeerd, zodat de huurder alleen de meubels nog maar mee hoeft te brengen. Met een moderne afwerking en hoogwaardige materialen is dit appartement ideaal voor wie op zoek is naar een plek met comfort en luxe, zonder zelf nog iets te hoeven doen.

De locatie is perfect: een appartement in het dorpshart van Rijnsburg met diverse voorzieningen binnen handbereik. Ook het strand in Katwijk aan Zee of het historisch centrum van Leiden liggen op slechts een kwartiertje fietsen en uitvalswegen naar A4 / A44 richting Amsterdam en Den Haag zijn eveneens op korte afstand goed te bereiken.

Mocht je interesse hebben in dit schitterende appartement neem dan contact op met George of stuur een email naar info@george-bv.nl

Meer nieuws